Geeft uw evenement een extra dementie

Supports your video

Geeft uw evenement een extra dementie

Geef uw evenement een extra dementie met live beelden van het publiek op uw aanwezige LED scherm. Het is al jaren een succes formule van Video-Support.nl, de live beelden die wij direct door streamen naar uw aanwezige LED scherm.

Het publiek van uw evenement blijft het geweldig vinden om zichzelf live terug te zien op een LED scherm. Uit ervaring weten we dat het een extra positieve ervaring geeft aan het evenement. Daarnaast kunnen deze beelden ook gebruikt worden voor een aftermovie zodat uw publiek uw evenement nog eens kan herbeleven en u meteen reclame kunt maken voor het volgende jaar dat u het evenement organiseert. Hiermee slaat u meteen twee vliegen in één klap.

Video-Support.nl kan u bedienen vanaf het simpel leveren van camera mensen tot de complete setup waarbij wij de live beelden aan uw LED aanbieden of deze LED scherm leveren. Daarnaast kunnen wij uw evenement direct live streamen naar een social media platvorm.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.